Lån24 er din vej til en komplet

lånesammenligning

Lån24er en kommerciel tjeneste, der arbejder på at give dig de bedste lånemuligheder i Danmark. Lån24 er en sammenligningsside for det danske marked, men vi forbeholder os retten til at samarbejde med udvalgte låneudbydere og kan således ikke garantere, at vores tjeneste dækker hele det danske lånemarked.

Nemt og hurtigt har du overblik over dine tilgængelige muligheder, så du nemt kan vælge det lån, der passer bedst for dig og dine behov. Det er nemt at bruge Lån24. Du skal blot udfylde dine lånebehov, og med det samme har du tre uforpligtende lånetilbud. Vælg den tjenesteudbyder, du ønsker at låne hos os, indsend din ansøgning online og straks får d svar, om dit lån er godkendt. 

Hvorfor vælge lån24?

Enkelthed
Èn ansøgning til flere lånetilbud

Pålidelighed
Vores låneudbydere testes grundigt

Hastighed
I bedste fald får du både svar og penge på din konto selv samme dag

VORES MISSION

Hos Lån24 ønsker vi at tilbyde forbrugeren et site, som gør det lettere at vælge forbrugslån. Vi hjælper dig med at sammenligne lån og i sidste ende finde det bedste lånetilbud til dig. Vi tester et stort antal populære forbrugslån på det danske marked, så vi ved hvilke lån, der giver forbrugeren de bedste fordele og den billigste rente.